ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ
για τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν

....περισσότερα!
praktikaImageΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ


...περισσότερα!
fekΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

...δείτε το ΦΕΚ!
Εθελοντική Αιμοδοσία
Μια ανθρώπινη πράξη
Ξενώνας Αργώ
Ξενώνας Ίριδα
grafeio2

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 166 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΜΑ:  «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ»

Έχοντας υπόψη:
  1. Τις διατάξεις του Ν.3329/2005  «Εθνικό Σύστημα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ 81/τ.Α΄/2005).
  2. Τις διατάξεις των άρθρων 69 & 70 του Ν.3918/11 «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις. (ΦΕΚ 31/τ.Α/2011).
  3. Την με αριθμ. πρωτ. Υ4α/ΟΙΚ84627/25-07-2011 απόφαση του κ. Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Διασύνδεση Νοσοκομείων και καθορισμός του τρόπου διασύνδεσής τους και λειτουργίας τους» (ΦΕΚ 1681/τ.Β΄/2011).

    Περισσότερα...

Εκτύπωση PDF
ΓΡΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ  "Η1Ν1"
(Γρίπη των χοίρων)


Τι είναι ο νέος ιός της γρίπης;
Ο νέος ιός της γρίπης Α(Η1Ν1), που απομονώθηκε για πρώτη φορά πρόσφατα, είναι ένας νέος υπότυπος του ιού της γρίπης που προσβάλλει και τους ανθρώπους. Περιέχει γονίδια από ιούς της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε ένα συνδυασμό, που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ έως τώρα. Ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως η εποχική γρίπη και η νόσηση είναι ήπια στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Περισσότερα...

Εκτύπωση PDF
ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ
Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσειςΤι είναι η γρίπη και πού οφείλεται;
Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος με υψηλή μεταδοτικότητα, που προκαλείται από τους ιούς Α, Β και C της γρίπης. Οι ιοί της γρίπης προσβάλλουν το ανώτερο ή/και το κατώτερο τμήμα του αναπνευστικού συστήματος (μύτη, φάρυγγας, λάρυγγας, βρόγχοι).

Περισσότερα...