Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κ. Γεώργιο Ξευγένη Ζωγράφο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κ. Γεώργιο Ξευγένη Ζωγράφο: Αξιότιμε κ. Ξευγένη, Με την παρούσα επιστολή εκ μέρους της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας-Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, αλλά και εγώ προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την εικαστική σας παρέμβαση στον χώρο της κλινικής μας. Οι τοιχογραφίες που θα κοσμούν τον […]

Στην Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου μας , γεννήθηκε σήμερα 03 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08.55 το πρώτο παιδί του έτους για τον νομό μας . Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι και το πρώτο παιδί της οικογένειας . Οι εγκάρδιες ευχές μας να είναι γερό και τυχερό στην ζωή του.

ΘΕΜΑ: « Έγκριση πρακτικού τεχνικής και οικονομικής αξιολόγησης της υπ. αριθμ. 15747/30-10-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την « ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ ΑΜΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ»».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

ΘΕΜΑ: « ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 15488/24-10-2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ 1-11-23: Λειτουργία νέας Τηλεφωνικής Γραμμής Ραντεβού

Λειτουργία νέας Τηλεφωνικής Γραμμής Ραντεβού στο Νοσοκομείο Αγρινίου Με σκοπό την εύρυθμη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία κλεισίματος ραντεβού για ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Αγρινίου, από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 θα ισχύει νέα τηλεφωνική γραμμή για τον προγραμματισμό των ραντεβού εξωτερικών ασθενών. Ο νέος αριθμός εξυπηρέτησης είναι: 210 22 03 580 (με χρέωση […]