Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ 15-9-22 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου λαμβάνοντας υπόψη την ενίσχυση του δημοσίου χαρακτήρα της υγείας, επιτρέποντας την προσβασιμότητα του πολίτη σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πέραν του τακτικού ωραρίου και την αξιοποίηση των υποδομών του Νοσοκομείου,

ανακοινώνει

την έναρξη της Ολοήμερης Λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου από τις 15 Σεπτεμβρίου 2022. Πρώτο τμήμα που θα μετάσχει το ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ στο οποίο θα διενεργούνται οι πιο κάτω πράξεις:

Α. Υπέρηχοι καρδιάς: 1. Υπερηχοκαρδιολογική μελέτη πλήρης, διαθωρακικό πραγματικού χρόνου 2 διαστάσεων, καταγραφή m-mode Doppler υπερηχογράφημα φάσματος και έγχρωμης απεικόνισης ροής. 2. triplex : υπερηχητική αρτηριογραφία αορτής και αορατικό τόξο.

Β. Δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία (stress echocardiography)

Γ. Υπερηχοκαρδιογραφία (contrast echocardiography)

Από τον Οκτώβριο θα ενταχθεί στην ολοήμερη Λειτουργία (Απογευματινά Ιατρεία) το ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ το οποίο θα εκτελεί τις πιο κάτω πράξεις:

Α. Αξονικός τομογράφος

  1. θώρακος
  2. Άνω-κάτω κοιλίας
  3. Εγκεφάλου
  4. Τραχήλου
  5. Σπονδυλικής στήλης
  6. Μυοσκελετικού
  7. Αγγειογραφίες

Β. υπέρηχοι – μαστογραφίες

  1. υπέρηχοι κοιλίας και επιφανειακών οργάνων
  2. υπέρηχοι μαστού και μαστογραφίες

Η λειτουργία των ιατρείων θα διενεργείται τις απογευματινές ώρες από τις 15:00 έως 20:00.

Για τις παραπάνω εξετάσεις οι πολίτες θα απευθύνονται για να κλείσουν ραντεβού στην γραμματεία ολοήμερης λειτουργίας στο τηλέφωνο 2641022237 κατά τις ώρες από 09.00 π.μ. έως 12.00 το μεσημέρι και τις ήμερες Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ

Κοινοποίηση